Back to top
SPOED 015-2122040 - toets 1

<< Terug naar Medewerkers

Marila Moradi

Mijn naam is Marila Moradi. Ik woon sinds 2015 in Delft samen met mijn partner en dochter. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij huisartsenpraktijk Delfthof.

Mijn doktersassistente opleiding heb ik al een aantal jaren behaald. Na mijn diploma doktersassistente, ben ik de opleiding HBO-V gaan doen. In mijn laatste jaar kwam ik erachter dat ik toch als doktersassistente wil gaan werken. Ik heb de handelingen en taken die bij dit beroep horen altijd al leuk gevonden. Voor mij is het meewerken aan een gezonde en veilige samenleving een van de redenen geweest om de opleiding doktersassistente te gaan doen. De combinatie van het medische en administratieve aspect vind ik interessant. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk, het ziekenhuis, de thuiszorg, de jeugdgezondheidszorg en in een verzorgingshuis.

In mijn vrije tijd maak ik met veel plezier bruidsboeketten en andere bloemstukken. Daarnaast breng ik heel veel vrije tijd door met mijn dochter en geniet ik ontzettend veel van haar.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam op de praktijk.

Huisartsenpraktijk Delfthof is gevestigd in Voordijkshoorn, Delft
Kristalweg 27b, 2614 TR Delft