Back to top
SPOED 015-2122040 - toets 1

<< Terug naar Nieuws

Vaccinatiebewijs Covid-19

Gepost door Huisartsenpraktijk Delfthof op 1-7 2021

Veel patiënten hebben inmiddels hun tweede vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin bij ons ontvangen. Hoewel in bijna alle gevallen deze tweede prik inmiddels goed is verwerkt door het RIVM, geldt dat niet voor iedereen. Lees hieronder wat u kunt doen.

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar e.klok@delfthof.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Wij verzoeken u vriendelijk hierover alleen contact op te nemen via dit mailadres; en dus niet telefonisch, om zo overbelasting aan de telefoon te voorkomen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Huisartsenpraktijk Delfthof is gevestigd in Voordijkshoorn, Delft
Kristalweg 27b, 2614 TR Delft